Kindergarten and Preschool

Bemutatkozás

A Music House Óvoda akkreditált óvoda várja azokat a családokat, akik budai hegyen, zöld csendes környezetben, zenei központú pedagógia program mentén, kis létszámú, korosztálynak megfelelő játékokkal és fejlesztő eszközökkel felszerelt csoportokban, külön zene- és tornaszobával, könyv-sarokkal, jól felszerelt saját játszótérrel rendelkező épületben, napi négyszeri dietetikus által összeállított, ételallergiákat is figyelemmel kezelő étkezéssel, nagy szakértelemmel rendelkező magyar és külföldi pedagógusokkal szorosan együttműködve szeretnének önálló és magabiztos gyermekeket nevelni.

Fontos számunkra a vezetőség, pedagógusok és szülők/családok közötti jó kommunikáció, információcsere ezért fél évente szülői értekezletek, rendszeresen tartott fogadóórák keretében mutatjuk be a gyerekek egyéni fejlődését részletesen követő dokumentumokat a szülőknek. Ezen felül lehetőség van év közbeni fogadóórák megszervezésére is, ha indokolt a csoport pedagógusával vagy az intézmény vezetőségével.

Az óvoda minden hétköznap reggel 8-tól délután 5-ig várja a gyerekeket.

Foglalkozások

Ovisaink életét a zene-központúság mellett, nagy hangsúlyt fektetve az egyes készségek, – mozgás, finommotorika, beszéd, szabad játék alatt fejlődő kreativitás, képzelőerő, szocializáció – fejlesztésére is igyekszünk az alábbi tematika szerint változatos programokkal és élményekkel színesíteni.

Az angol anyanyelvű pedagógusok a gyermekekkel a nyelvet játékos formában, mindennapi helyzeteken keresztül tapasztaltatják meg. A gyermekek nyelvi fejlődése természetes módon, az anyanyelv elsajátításához hasonlóan folyik. Ehhez az intenzív elmélyülésen alapuló megközelítéshez elengedhetetlen az angol anyanyelvű óvodapedagógus szakemberek jelenléte, akik következetesen használják az anyanyelvüket az óvoda mindennapi életében az alábbi foglalkozásokon:

Foglalkozások
 • nyelvi fejlesztő,
 • matematika,
 • írás/olvasás előkészítő,
 • robotika,
 • zene,
 • testnevelés,
 • FIT KID,
 • kézműves foglalkozás,
 • drámafoglalkozások,
 • gyermekjóga.

Különleges foglalkozások:

 • minden pénteken Friday Funday,
 • erdei kirándulások,
 • kertészetben almaszedés,
 • rendszeresen meghívott vendég előadók, műsorok,
 • tudományos kísérletek,
 • lovaglás,
 • múzeum,
 • különleges játszóterek látogatása,
 • Halloween, Farsang,
 • sütés, főzés,
 • Bábszínház.
Iskolai előkészítő

Iskolai előkészítő

Óvodásaink vegyesen magyar és külföldi gyermekek, ezért fontosnak tartjuk, hogy a az iskolai előkészítő években a gyermekeket a brit és amerikai, valamint a magyar oktatási (legyen az csak magyar vagy kétnyelvű) rendszerre is felkészítsük.

A metodika, mellyel dolgozunk – amivel célt érünk – a programunk egésze alatt, az a brit és amerikai iskolai évekre felkészítő foglalkozások (írás, olvasás, matematika, logikai fejlesztő) mellett a magyar oktatási rendszerre való felkészítő foglalkozásokat is magában foglalja, magyar nyelven a magyar gyermekeknek (opcionális).

Az óvodai évek végére a cél az, hogy a gyermekek követni tudjanak majd bármilyen, különösen kétnyelvű iskolai programot. Hosszú évek alatt szerzett tapasztalataink szerint, a gyermekek különféle iskolákba mentek tovább Intézményünkből – brit, amerikai (Magyarországon és más országokban is), kétnyelvű (angol-magyar) magán vagy kétnyelvű (angol-magyar) állami/önkormányzati fenntartású – és tökéletesen, magabiztos nyelvtudással megállták a helyüket.

Közösségi élet, különleges események

A fenti rendszeres programok mellett az év folyamán, a családias légkör (kis intézmény, kis létszámú csoportok, testvérek) megteremtése és pedagógusainak jó és közvetlen kapcsolatának kialakítása a családokkal, valamint a kooperálás nemzetközi intézményekkel (iskolákkal) fontos az Intézmény vezetősége számára, ezért több nyílt és zártkörű rendezvényt is lebonyolításra kerül magánóvodánkban.

A következő műsorokkal, Ovis-bölcsis rendezvényekkel mind-mind a gyermekek szórakoztatását illetőleg tudásuk-fejlődésük bemutatását, élményeik gazdagítását önbizalmunk növelését célozzuk meg:

 • Karácsonyi műsor
 • Parent’s Day
 • Ovis piknik a családokkal
 • Évvégi, ballagási műsorok
Közösségi élet

Rólunk mondták

Pintér-Nagy Katalin
Pintér-Nagy Katalin
Tovább olvasom
Mikor a gyerekeinkrôl van szó az ember mindig bizalmatlanabb. Biztos vigyáznak rá? Biztos jó helyen lesz? Ezen a helyen ennèl sokkal többet kapnak a gyerekek. Maximális szeretetet és odafigyelèst. Majdnem mint otthon, csak mèg többet játszanak, még többet nevetnek ès mèg többet tanulnak. Minden pènteken Friday Funday ami szerintem szuper ötlet, mindig nagy èlmèny az ovisoknak, bölcsiseknek. Szèp környezet, nagy saját kert ès ami a legfontosabb egy szuper csapat várja a legkissebbeket! 🥰❤️
Vitéz-Szép Nikolett
Vitéz-Szép Nikolett
Tovább olvasom
A legnagyobb odafigyeléssel, szeretetben és boldogságban nevelik a gyerekeket! Ide boldogan mennek a gyerekek minden reggel😊 És ha ez még nem lenne elég, játszva megtanulnak angolul is.
Kucsera András
Kucsera András
Tovább olvasom
Mikor elkezdtünk gondolkozni, hogy hova vinnénk szívesen a Lujzit majd bölcsibe pont egy olyan környezetet képzeltünk el mint a Music House ahol nem csak odafigyelnek de egész nap lekötik a gyerekeket és elősegítik a fejlődésüket a különböző feladatokkal és programokkal 😃 Nagyon hálásak vagyunk, hogy egy ilyen szerető, boldog közösséget találtunk és szerencsések vagyunk, hogy biztonságos és fejlesztő környezetben tudhatjuk Lujzit. Köszönjük!! 😃
Linda Horvath
Linda Horvath
Tovább olvasom
Imádunk Benneteket az első pillanattól kezdve! Gyönyörű helyszín, szuper dadusok, csupa szeretet és boldogság ez a hely. Nagyon örülünk, hogy Rátok találtunk és köszönjük, hogy ekkora szeretettel fogadtátok a kislányunkat. Nagyon megnyugtató érzés, hogy napközben ilyen kis meseországban tölti az idejét. ❤
Rziha Anikó
Rziha Anikó
Tovább olvasom
A legfantasztikusabb óvoda a legfantasztikusabb tanítókkal. Boldog lehet minden szülő, akinek a gyermeke ide jár, hiszen olyan mértékű figyelmet, oktatást és szeretetet kapnak a gyerekek, amely teljesen egyedülálló. Edina, Attila és a csapat többi tagjának hihetetlen energiája, hozzáértése és nem utolsó sorban a belőlük áradó végtelen kedvesség eredményeképpen a gyerekek imádnak oda járni és nagyon gyorsan fejlődnek. Boldog vagyok, hogy megtaláltuk a Music House-t!!!
Bánki Tamás
Bánki Tamás
Tovább olvasom
Boldog helyen szeretnéd tudni a gyereked? Úgy, hogy angolt és zenét is magas színvonalon sajátítja el? Ugye igen a válaszod mindegyik kérdésre? Nekem igen. És ezért jár ide mindkét gyermekem.
Trine Fyhr
Trine Fyhr
Tovább olvasom
Csodálatos pedagógusok, meghitt, családias, vidám légkör, mindig mindenhol zene és boldog gyerekek. Ez a Music House. Itt minden gyermeknek kitüntetett figyelem jár. Szerencsések vagyunk, hogy rátok találtunk!
Boga Beáta
Boga Beáta
Tovább olvasom
Csodaszép Óvoda két szuperkedves, nagyon tehetséges pedagógusával várja a kicsiket sok szeretettel ettől a tanévtől kezdve folyamatosan. A zenei oktatást (ami itt központi helyet foglal el a kicsik mindennapjaiban) nem lehet elég korán elkezdeni. Fejleszti a ritmusérzéket, és egyéb tanulási folyamatokban is hasznát veszik a kicsik, nem beszélve arról, hogy a zene egy igazi örömforrás, minden érzelem feldolgozására alkalmazható, egész életen át megszépíti a mindennapokat. Szívből ajánlom minden kedves, ovis gyermeket nevelő, szülőnek. 🙂
Lauth Judit
Lauth Judit
Tovább olvasom
Több éve van szerencsénk ismerni Edinát és Attilát, akik lelkiismeretesen, szeretettel, türelemmel foglalkoznak a gyerekekkel. A Music House-nak létre kellett jönnie, aki idejár, napi szinten kedvességet, jókedvet, vidámsággal párosuló szakértelmet talál.
Fazekas Orsolya
Fazekas Orsolya
Tovább olvasom
Edina és Attila két fiatal, lelkes, lendületes és megbízható pedagógus, akiknek a gyermekekkel való foglalkozás nem munka, hanem hivatás és ez a vérükben van. Sok évnyi tapasztalattal a tarsolyukban minden gyerkőc arcára hamar mosolyt csalnak. Nagyon szeretik a gyerekeket (a gyerekek is nagyon szeretik őket), ösztönösen megtalálják a hozzájuk vezető utat, így könnyen kialakul az ovihoz való kötődés. Hab a tortán a sok-sok, hangszerrel kísért éneklés és zene, a közös móka és tánc közben a gyerekek észrevétlenül sajátítják el az angol nyelv fordulatait - amit könnyen be tudnak építeni a mindennapi beszédbe, miközben remekül szórakoznak.
Előző
Következő
Play Video about weather song video

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!