Pedagógiai program

Bemutatkozás

Olyan, részben egyedi oktatási és nevelési programot állítottunk össze, mellyel diákjaink (egészen aprótól -1,5 évestől – az iskola előkészítős 6-7 évesig) könnyedén tanulnak meg idegen nyelvű dalokat, mondókákat, szavakat, kifejezéseket, melyeket a későbbiekben az élőbeszédben és a gyakorlatban is bátran fognak tudni használni különböző szituációkban, párbeszédek során.

Pedagógiai/nevelési programunk központjában a zene áll, mely más készségek fejlesztésében (mozgáskoordináció, nyelvtanulás, hallás…) is rendkívül fontos szerepet játszik, valamint számos más későbbi, iskolai tantárgy (matematika, írás, olvasás…) tanulását is könnyebbé teszi a jövő generációja számára.

Emellett természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek nevelésére, oktatására és különböző készségeik (kommunikációs, szocializációs, gondolkodási, problémamegoldási, mozgás, finommotorikai készség) fejlesztésére is.

Egyedi oktatási módszerünk és tantervünk úgy született meg, hogy a több, mint egy évtizedes pedagógiai és zenei, előadói pályán szerzett tapasztalatainkat és tudásunkat ötvöztük a világszerte jól bevált brit és amerikai oktatási programokkal.

nevelési program
Play Video about weather song video