Rólunk

Bemutatkozás

Rólunk

A Music House az első zenei központú nemzetközi oktatási magánintézmény Budapesten, mely azzal a céllal jött létre, hogy az óvodás és bölcsődés korú gyermekek angol nyelvi környezetben tanulhassanak és sajátíthassanak el idegen nyelvet zenei és más (nyelvi előkészítő, sport, matematika, vizuális nevelés…) foglalkozások segítségével.

Megalapításakor elsődleges célunk az volt, hogy egy olyan miliőt teremtsünk – a vidám, családias hangulatú, biztonságos, játékokkal és persze zenével teli, világos épület falai közt – a jövő generációja számára, mely amellett, hogy valóban gyermek- és családcentrikus, a gyerekek egyéni igényeihez és képességeihez igazodik.

2020. szeptemberétől a Music House már két intézménnyel várja az óvodás és bölcsődés korú gyermekeket a Music House Óvodában (Music House Kindergarten and Preschool, Remetehegyi út 183.) és a Music House Napközbeni Gyermekfelügyelet Hálózatban (Music House Nursery, Viharhegyi út 19/C).

A két intézmény nevelési, pedagógiai programja – melyben központi szerepe van az angol nyelvnek és a zenének – egymásra épül, mely a gyermekeket egészen 20 hónapostól az iskola előkészítős (6-7 éves) korukig elkíséri.

A budai zöldövezetben, csendes és nyugodt környezetben található egy 360 és egy 380nm-es, impozáns épület összesen több, mint 2000nm-es elkerített, gondozott kerttel, óriási füves területen gondosan megtervezett, épített, telepített és mobil EU szabványnak megfelelő játékokkal.

A csoportszobákon kívül modern, jól felszerelt zeneszobáinkkal, olvasó kuckóval, torna-és fejlesztő szobákkal várjuk olyan gyerkőcök, családok jelentkezését, akik szeretetteljes légkörre, családias környezetben differenciált fejlesztésre, önállóságra nevelésre, szakszerű óvodára és iskolára való felkészítésre vágynak.

Csoportjainkban a szakképzett, tapasztalattal rendelkező anyanyelvi pedagógusokon kívül szakemberek, tanácsadók, állandó segítők állnak rendelkezésre, ezzel is biztosítva a korosztályra, illetve az egyénre szabott folyamatos gondozást, foglalkoztatást.

A Music House megálmodói és alapítói:

EDINA ÉS ATTILA

Tekintse meg bemutatkozó videónkat

Play Video about Bemutatkozó video